Skip to content

Ez egy rajongói oldal. Csatlakozz hozzánk!

Ha szeretnél nekünk segíteni abban, hogy az oldal jobban működjön, vedd fel velünk a kapcsolatot vagy írj nekünk discordon! Minden amit csinálunk teljesen nonprofit és kizárólag azt a célt szolgálja, hogy a hazai játékosok tájékozódni tudjanak a saját nyelvükön. Ha ez számodra is rendben van akkor lentebb megtalálod, hogy miben tudsz nekünk segíteni. Köszönjük, hogy velünk vagy!

Hírmester

Azonnal harapsz a legújabb hírekre? Csatlakozz a csapatunkba hírmesterként! A feladatod a játék körüli hírek (bejelentések, frissítések) honosítása lesz. Fontos, hogy mindig megbízható, hivatalos forrásból származó cikkeket hozzunk le és lehetőség szerint jó helyesírással. Ha ebben tudsz nekünk segíteni, küldj nekünk egy próba cikket discordon és ha egy húron pendülünk akkor holnaptól már te fogod tájékoztatni a magyar játékosokat!

Stratéga

Véredben van minden ami stratégia? Naponta több órát töltesz azzal, hogy megnézd miként lehet megb kicselezni a mongolokat az első 15 percben? Csatlakozz hozzánk stratégaként! Ebben a pozícióban a feladatod az lesz, hogy a kedvenc videóidat lefordítsd nekünk magyarra (akár videóként, akár cikként). A cél az, hogy építsünk egy közösségi információs felületet ahol bárki elmerülhet a legújabb stratégiákban. Ha szeretnél csatlakozni, küldj nekünk egy próba cikket vagy videót discordon!

Moderátor

Ha a húszas éveidben vagy és nincsenek barátaid… hah! Viccet félretéve, ha szeretnél segíteni nekünk kiszűrni a nem megfelelő üzeneteket discordon akkor várunk szeretettel a moderátori csapatban. Jelenleg erre van a legkisebb szükségünk de mindig jól jön néhány új ember akire számíthatunk. A kiválasztás során a közösségünkben eltöltött időt, az aktivitásodat és az empátiakészségedet fogjuk megvizsgálni. Ha szeretnél csatlakozni, írj az egyik adminnak discordon!

Kreátor

OBS, Photoshop, Royalty Free, CC0, Premiere, Later… ha ezek nem kínaiak számodra és szeretsz valamilyen tartalmat gyártani (stream, videó, facebook- és instagram posztok) akkor csatlakozz hozzánk kreátorként! A feladatod az Age of Empires IV körüli szórakoztató anyagok felvétele, vágása, publikálása lesz. Bármilyen formátumban szeretsz dolgozni, valószínűleg örülni fogunk neki! Írj nekünk discordon valamilyen referencia anyag (poszt, videó, stream) bemutatásával!

Anyagiak

Az oldalunk teljesen nonprofit működik ezért semmilyen anyagi jövedelmet nem tudunk neked sajnos felajánlani a segítségedért cserébe. Amit viszont tudunk:

  • Háromhavonta egyszer Budapesten (Keletitől 2 perc sétára) tartunk egy csapatépítő találkozót. Szállásod lesz az estére, a kajáról, piáról mi gondoskodunk, neked csak el kell jönnöd!
  • Része leszel egy proaktív közösségnek, az ötleteidnek abszolút teret fogunk adni, nem leszel korlátozva semmiben.
  • Ha érdekel a marketing vagy a webfejlesztés akkor a két tulajdonos cégének weboldalán található képzéseken teljesen ingyenesen részt tudsz majd venni. Ha szeretnél karriert váltani akkor segítünk neked. 🙂 Részletek >